Citycon Media
- korteste vei fra reklame til kjøp!


Hvert år besøker rundt 75 millioner mennesker våre kjøpesentre. Ville du latt så mange kunder besøke din butikk uten å prøve å selge varer? Ikke vi heller. Derfor har vi utviklet Citycon Media.

Gjennom Citycon Media sine multimediekanaler treffer du alle disse menneskene, og du treffer de med ditt budskap og dine produkter. Med våre kanaler skaper vi den korteste veien fra reklame til kjøp. Citycon Media består av følgende kanaler:

Stand-plasser
På en av våre 170 standplasser kan du komme i nærkontakt med kunder for presentasjon av tjenester eller produkter gjennom salg, sampling eller demonstrasjon.

Banner & Boards
Vi har over 350 bannere & boards på over 30 kjøpesentre som viser ditt reklamebudskap på dominerende store flater,
godt synlig på alle sentrene. I tillegg kan digitale skjermer gi reklamebudskapet en digital synlighet gjennom film i kombinasjon ved kjøp av banner & boards.

Hvordan gjennomføres kampanjen?
Kampanjeperioden på våre bannere & boards varer i 2 uker. Raskt og enkelt kan en felles kampanje gå i flere av våre Citycon-sentre
samtidig. Alt vi trenger fra deg er produksjonsfiler ferdig til trykk, resten ordner vi."Kampanjen bidro til klart høyere besøk og omsetning i Sektor sentrene sammenlignet med resten av landet. Sektor Media kan jeg virkelig anbefale!"

Nina Haugen, markedssjef LindexKontakt oss

for en presentasjon og et skreddersydd tilbud

Citycon AS marked@citycon.no
Utviklet av Imaker as